Introductie

Fernox maakt onderhoud makkelijk

Fernox ontwikkelt al ruim 50 jaar hoogwaardige oplossingen voor systeemwaterbehandeling. We komen oorspronkelijk uit Engeland. Omdat systeemwaterbehandeling er bij wet verplicht is loopt men voorop op dit terrein.

Filters en vloeistoffen
Onze filters, chemische vloeistoffen en glycol verbeteren de prestaties van klimaatsystemen bij bedrijven en particulieren. Zowel eindgebruikers als installateurs zijn gebaat bij storingsarme installaties die een aanzienlijke rendementsverbetering realiseren.

Onderzoek en ontwikkeling
Onze producten worden in huis ontwikkeld en geproduceerd. In Fernox laboratoria worden constant nieuwe oplossingen bedacht, veelal op maat gemaakt, om systemen schoon te maken en schoon te houden.

Strenge kwaliteitseisen
Fernox producten zijn onschadelijk voor alle gangbare materialen en onderdelen in klimaatinstallaties. Ze doorstaan testprocedures die strenger zijn dan wat de industriestandaard voorschrijft. Daarom voldoet Fernox ruimschoots aan alle relevante kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. En wordt Fernox wereldwijd aanbevolen door de beste installateurs en producenten van klimaatinstallaties.

Onderhoudsprotocol
Hoewel Fernox producten in de regel eenvoudig zijn toe te passen, vraagt de complexe problematiek bij grote systemen meestal om een
gedegen aanpak. Fernox werkt daarom nauw samen met installateurs om complexe onderhoudsvraagstukken het hoofd te bieden. Het Fernox Onderhoudsprotocol Systeemwater biedt installateurs zelfs een stappenplan om met minimale investering tot een structurele oplossing te komen. Op basis van grondige laboratoriumanalyses wordt de staat van het systeemwater in kaart gebracht en geoptimaliseerd, zodat een systeem weer maximaal presteert.

Wereldwijd aanbevolen
Dankzij jarenlange ervaring en specialistische kennis is Fernox uitgegroeid tot een waardevolle samenwerkingspartner voor installateurs over de hele wereld. Ook de grote fabrikanten van cv ketels en andere installaties bevelen de producten van Fernox aan. Vele toepassingen in de praktijk hebben de reinigende en beschermende werking bewezen, zonder dat er schadelijke bijwerkingen optreden voor de vaak kwetsbare apparatuur. De verwachting is dat ook hier in de toepassing van systeemwaterreiniging en conditionering een grote vlucht gaat nemen. De voordelen van een renderend systeem dat langer meegaat en storingsvrijer opereert zijn zowel voor de gebruiker als de installateur groot. Kosten en energieverbruik gaan omlaag terwijl de tevredenheid onder klanten van installateurs aanzienlijk zal stijgen.

Welcome! Bienvenue!

Selecteer alstublieft uw taal. Veuillez sélectionner votre langue.

>Nederlands          >Français

You have Successfully Subscribed!

FERNOX UITSPRAAK COVID -19