Snel resultaat met de System Health Check wateranalyse

Omdat waterkwaliteit goed te kunnen evalueren, onderbouwen we onze aanbevelingen voor waterbehandeling met meetresultaten uit ons laboratorium.
De System Health Check is een gemakkelijk hulpmiddel waarmee we snel duidelijkheid verschaffen omtrent de waterkwaliteit. U stuurt een flesje CV water en een flesje vulwater naar het Fernox laboratorium. Binnen zeven dagen ontvangt u een duidelijke analyserapport op basis van de meetresultaten en een op maat gemaakte aanbeveling. De System Health Check kan als startpunt van een waterbehandeling dienen, maar wordt ook vaak gebruikt als instrument voor tussentijdse metingen of als controle bij ingebruikname (voldoet het vulwater aan de verwachtingen van de ketelfabrikant en/of opdrachtgever).

De System Health Check App is ontworpen om het Fernox System Health Check-proces te automatiseren.

Met de app kunnen servicemanagers, ingenieurs en installateurs gegevens uploaden over wateranalyses van de centrale verwarmingsinstallaties hun klanten. Deze gegevens worden automatisch verzonden naar het Fernox laboratorium en gekoppeld aan het fysieke waterstalen.

De app-gebruiker kan binnen de 48 uur na het voltooien van het volledige analyserapport de pass / fail-status van individuele waterstalen via de app controleren. De geregistreerde Fernox-klant kan het gepubliceerde analyserapport bekijken via de speciale portal.

Read our privacy policy for the Fernox System Health Check App

Welcome! Bienvenue!

Selecteer alstublieft uw taal. Veuillez sélectionner votre langue.

>Nederlands          >Français

You have Successfully Subscribed!

FERNOX UITSPRAAK COVID -19