Waarom CV waterbehandeling?

Van helder CV water profiteert iedereen

Waarom onderhoudscontracten baseren op storingen als deze te voorkomen zijn? Waarom onderdelen vervangen als u ze kunt beschermen? En waarom genoegen nemen met dalende rendementen als u ze ook op peil kunt houden? Cv installaties met helder water geven veel minder problemen.

Voorkomen is beter dan repareren
De waterkwaliteit bepaalt voor een belangrijk deel het goed functioneren van de CV installatie. Hoe minder kans kalk, corrosie en schommelende pH-waarden krijgen, hoe beter. Door gevoelige onderdelen te beschermen en de doorstroming te garanderen, verhogen we het rendement en verlengen we de levensduur van de CV installatie. Zowel installateurs als gebruikers hebben minder omkijken naar storingen en onvoorzien extra onderhoud.

Particulier en professioneel
We ontwikkelen oplossingen voor alle HVAC installaties waarin water of glycol  circuleert. Voor CV-ketels, vloerverwarming, zonnecollectoren of warmtepompen bij consumenten thuis tot en met complexe HVAC installaties in bijvoorbeeld ziekenhuizen, wooninstellingen, zwembaden of andere grote toepassingen.

EEN CV INSTALLATIE MET HELDER WATER …

  • Behoudt rendement en gebruikscomfort
  • Bespaart energie en kosten
  • Is storingsarm en heeft minder onderhoud nodig
  • Heeft een langere levensduur

Vervuiling beschadigt van binnenuit
Het maakt niet uit of een installatie oud of splinternieuw is, CV water wordt bij ingebruikname op verschillende manieren verontreinigd. Roest, kalk en een verkeerde pH-waarde zijn de belangrijkste boosdoeners.

Welcome! Bienvenue!

Selecteer alstublieft uw taal. Veuillez sélectionner votre langue.

>Nederlands          >Français

You have Successfully Subscribed!

FERNOX UITSPRAAK COVID -19