Search Products…
Generic filters

Search Products…
Generic filters

Over ons

Fernox, opgericht in 1964, is een toonaangevende fabrikant van chemische producten voor waterbehandeling, filters voor centrale verwarmingssystemen, verbruiksartikelen voor sanitair en diagnostische testdiensten. Fernox is een pionier in de ontwikkeling van energie-efficiënte producten voor zowel traditionele als hernieuwbare technologie in huishoudelijke en commerciële toepassingen. Het bedrijf zet zich in voor een vooruitstrevend onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma en heeft geïnvesteerd in een uitgebreid intern R & D-team van wetenschappers in het VK, de VS en India.

Het operationele hoofdkantoor bevindt zich in Woking, VK met productiefaciliteiten in het VK en Europa en kantoren in Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Nederland, Hongarije, Volksrepubliek China en de VS, met plannen om verder uit te breiden naar Oost-Europa en Azië . Sinds 2015 opereert Fernox als een dochteronderneming van MacDermid Performance Solutions Group. een wereldwijd gediversifieerde producent van hoogtechnologische speciale producten en een leverancier van technische diensten.

In 2019 werd de wereldwijde merkwaarde Fernox geregistreerd als een Brits bedrijf, Fernox Ltd, om een ​​verandering in de bedrijfsstructuur weer te geven.

Onderzoek en ontwikkeling

Fernox heeft een uniek en toegewijd R & D- en technische dienstenaanbod, dat de veranderende eisen en groeiende technologische eisen van de industrie weerspiegelt. Fernox loopt voorop op het gebied van innovatie en profiteert van 13 technische R & D-centra, die bemand worden door 250 wetenschappers en ingenieurs over de hele wereld.

Fernox hanteert een strikt beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen dat de beste praktijken promoot en dierproeven verbiedt. Zijn chemische producten overtreffen de industrienormen aanzienlijk en zijn bekroond met goedkeuringen en accreditaties door Energy Savings Trust Registered, KIWA, WRAS, Belgaqua en Buildcert.

Uitgelichte producten

Nieuwsbrief

© Fernox 2021. All rights reserved

Country